zondag 12 april 2015

10 april


Zo zie je er dus uit. Niet al te charmant. In de ochtend is het koud, dus door de dag heen moet je pellen. Toch heerlijk dat het weer ons goed gezind is.
Ik zal jullie ook de route doorgeven, misschien wel leuk om te weten.

Dag negen
Route: Epone, Mézières,Goussonville, Arnouville-lès-Mantes, St.Martin-des-Champs, Osmoy, 
Orgerus, Tacoignières, Bazainville, Tacoignières, Bourdonné, Adainville, Boissière, Gazera , St.Lucien, Maintenon, Changé, St.Piat, Jouy, St. Prest (overnachting)

Dag tien
Route: St.Prest, Chartres, La Varenne, Thivars, Spoir, Meslay-le-grenet, Ermenonville-la-Grande, Luplanté, Bouville, Coulommiers, St.Germain, Bonneval, Châteaudun. (Overnachting)

We zitten ongeveer 115 km voor Tours, als we daar zijn, hebben we het eerste boekje afgelegd.
Dan nog twee boekjes te gaan. 
We waren vanochtend in Chartres, mooie stad, en hebben wat rondgekeken. Dus we gingen laat en route. Was een rustige tocht met mooie weggetjes, maar wel een beetje saai. Alle akkers waren hetzelfde. 
Het weer was prima, wat sluier bewolking maar in de middag heerlijk van temperatuur.
We zouden in een pelgrimshuis overnachten, maar nee. Alles pot dicht en ook telefonisch niet te bereiken. Dus verder zoeken. Om 19.00 uur hadden we in het centrum van Châteaudun een kamer kunnen krijgen. Kapot maar voldaan, we hebben er weer 76 km opzitten. Volgens het boekje maar 55 km maar dat komt natuurlijk door Chartres.
In een keer kreeg ik rode letters, ik weet niet waarom. Ziet er toch goed uit.
Ik zal de ogen weer snel sluiten want morgen moeten we weer richting Tours. Als het dit weer blijft, is het heerlijk.
Tot de volgende WiFi.

2 opmerkingen:

  1. Hoi dames, leuk weer iets van jullie te horen en zelfs te zien echt sexy maar dat maakt niet uit wel stoer en jullie gaan gestaagd door en het weer is gelukkig goed.
    Hier is het ook best goed weer en het blijft de komende week ook zo en ook in Frankrijk want daar kijken wij ook elke daar naar. Nu op naar het tweede boekje zoals jullie zeggen. lieve groet van ons ons Fleur,Wil en Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaffffffffff !!!!!!!!!! Al die belevenissen, de hele dag met eigen lijf en onderkomenkomen bezig zijn. Lukt het om proviand in de tas te krijgen? Wij vonden dat de winkels soms ver te zoeken waren. Hebben jullie al leuke mede Pelgrims ontmoet?? Gr T&J

    BeantwoordenVerwijderen